Kokią viryklę namams išsirinkti?

parašė , 2016-11-18 17:40

Viryklių kainosĮrenginėjant virtuvę, viryklė namams gali tapti tikrai svarbiu sprendimu ir pasirinkimu. Tam reikalingi ir viryklių palyginimai, ir išmintingas mąstymas. Kokią viryklę rinktis, spręskite pagal tai, koks žmogus esate, ir kokie jūsų gaminimo ypatumai.

Vienišius valgo mieste

Jeigu esate tas žmogus, kuris, kaip sakoma, ateina namo „tik permiegoti“, tai kažin ar reikalinga labai galinga virykle namams jūsų. Tikriausiai pakaks paprastos viryklės, kuri bus tiesiog su viena ar dviem skylėmis gaminimui. Tai gali būti tiesiog kaitlentė, užmontuota toje vietoje, kur jums atrodo geriausia. Galbūt jums nereikės ir orkaitės, nes namuose negaminsite kažko ypatingo. Vadinasi, jums tikrai geriau investuoti į kaitlentę ir daugiau pinigų atidėti gero šaldytuvo pirkimui. Jeigu per daug nesirūpinate mityba namuose, tikėtina, jog tam tikru metu į šaldytuvą įdėsite kokio nors maisto, o paskui gana greitai pamiršite apie jo egzistavimą. Tad užkirskite kelią produktų gedimui ir geriau iškart nusipirkite gerą šaldytuvą.

Rūpestinga mama

Mamos paprastai tenka virti daug dalykų vienu metu, todėl puiku, kai virtuvėje yra tikrai gera viryklė, ir kai ant jos galima gaminti visus 6 ar 4 dalykus. Tad pasistenkite išsirinkti tokią, kuri tarnaus ilgai, ir kuri būtų pakankamai didelė. Pagalvokite ir apie orkaitę. Gal geriau bus elektrinė, o ne su dujų liepsnelėmis. Pastaroji labai ilgai šyla, o gaminant didelei šeimai turbūt teks dažnai įjungti viryklę ir kažką ant jos išvirti, taigi, jūs turbūt nenorėsite kaskart po 20 minučių laukti, kol įkais.

Virtuvės šefas

Tikriems virtuvėms meistrams ir meistrėms reikėtų pirkti ir pačią geriausią viryklę. Kokia ji? Gali būti dujinė, gali būti elektrinė. Tačiau ji neabejotinai turės pačią geriausią orkaitę, nes virtuvės meistrai moka viską padaryti orkaitėje taip, kad tas maistas tampa 6 kartus skanesnis už keptą ne orkaitėje. Rinkdamiesi atkreipkite dėmesį į galingumą bei į tai, kaip toje orkaitėje integruotos įvairios funkcijos. Ar ten gali tiesiog paprastai kažkas pašilti, ar galima atitirpdyti ledą, ar yra skrudinimo funkcija, ir kokio dydžio tai orkaitė. Jos gali būti labai mažos, ir gali būti kur kas didesnės. Todėl pamąstykite apie tai, kokios jums jos reikia.

Studentas

Na o jam vertėtų jau iškart išsinuomoti būstą, kuriame jau būtų integruota viryklė. O jeigu tenka pirkti – patariama susitarti su būsto šeimininkais ir įtikinti juos nupirkti viryklę.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *