Kreditai

parašė , 2013-03-01 10:01

Daug kreditai žmonių tikisi pasinaudoti pažemintomis naminėmis kainomis ir žemomis palūkanų normomis, pirkdami jų pirmus namus. Namų pirkimas yra jaudinantis laikas kažkieno gyvenime ir gali atstovauti svajonės pasiekimui. Sujaudinti naminiai pirkėjai lenktyniauja šalin, kad keliautų naujoje statyboje, istoriniuose namuose, ar nuramintų klajūnus, ieškančius "puikus tinkamas" jų šeimai. Kai tik namai yra surasti proceso jungikliais nuo paieškos į sutelktas pastangas gavimas vidaus paskolos ir pirkimo uždarymas, tokiu būdu jie gali gauti raktus ir išnomuoti judantį sunkvežimį.
Per šį procesą daug naminių pirkėjų supranta, kad jiems reikia daugiau pinigų jų mokėjimui grynaisiais. Galbūt kainos uždarymas buvo aukštesnis, negu jie sudarė biudžetą. Ar galbūt namai, su kuriais jie įsimylėjo greiti kreditai buvo 10.000$ aukštesni negu, kam jiems pritarė. Nepriklausomai nuo priežasties daug naminių pirkėjų pasisuka į šeimą ir draugus ir naudoja "gabų" mokėjimą grynaisiais. Šiam scenarijui mes panaudosime "Senelį" kaip asmenį, duodantį dovaną. Senelis galbūt atidėjo pinigus šią ypatingą dieną ir daugiau negu laimingas įpareigodamas. Naudojant gabius fondus mokėjimui grynaisiais nėra kaip lengvas ir važiuojantis į Senelių namą, kad pakeltų tikrinimą. Yra žingsnių ir procedūrų, kurios turi būti sektos, kad būtų sutikime paskolos skaiciuokle seb su paskolos programomis ir skolintojo nurodymais.

Kreditai5 Žingsniai kreditai į Dovanos Fondų Vartojimą

Sukurkite Dovanos Laišką: Šis laiškas yra visuotinai reikalingas ir leidžia skolintoją įgyti supratimą to, kur fondai atvyksta iš.

Dokumentacija: svarbu sukurti popierinį taką fondams. Pavyzdžiui, jei Senelis yra gifting jūs pinigai ir turėjo tai ypatingame investiciniame pranešime – kanceliarinis darbas turi būti pagamintas, rodydamas, kad fondai buvo jo pranešime ir likvidavo tada padėtas į banko sąskaitą, iš kurios dovana atvyksta. Šiame pavyzdyje, kuris būtų trys atskiri dokumentai. Jei Senelis tiesiog ištrauks pinigus iš savo einamosios sąskaitos, paprastas banko sąskaitos išrašas greta tikrinimo pakaks.

Nukopijuokite Tikrinimą: Padarykite fotokopiją tikrinimo anksčiau to pinigų įdėjimo.

Padėkite Fondus: Padėkite savo gabius fondus viename sandoryje į tą pačią banko sąskaitą, nuo kurios jūs trauksite bet kokius likusius mokėjimo grynaisiais fondus. Tai lengviau kreditai negu bandymas dokumentuoti fondus, atvykstančius iš daugialypių šaltinių. Rinkite savo kvitą ir sulaikykite kreditai jį su tikrinimo kopija ir dovanos laišku.

Įsitikinkite tai Degtukai: svarbu, kad dolerio kiekis ant dovanos laiško, tikrinkite, ir pakvituokite visą degtuką. Nedarykite indėlio ir gaukite dalinius grynuosius pinigus atgal mąstymas, kad jūs papildysite fondus vėliau. Tai turi viskas derėti kitaip, jūs negalite sugebėti panaudoti fondus savo mokėjimui grynaisiais.

Dovanos laiškai turi apimti:

Vardai ir abiejų partijų kontakto informacija

Dovanos kiekis

Turto adresas jūs perkate

Santykis tarp jūsų ir asmens, duodančio jus fondai

Tvirtinimas, kad pinigai yra dovana ne paskola

Turėjimas šeimos narių, kurie yra wiling, kad palaikytų jūsų svajones, kad nupirktų namus yra nuostabus daiktas. Proceso supratimas yra svarbus, kad garantuotų, kad tai vientisa ir beskausmis asmeniui gifting fondai ir jums. Paskolos bankininkas gali eiti jūs per procesą net didesnėje detalėje ir treniruoti jus į priekį. Dovanos fondai gali būti fantastiškais ištekliais kai naudotas teisingai. Susisiekite su savo paskolos skolintoju, kad pasimokytumėte, kurios paskolos programos geriausiai pritaiko jūsų poreikį ir kaip pradėti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *