Reikalai ant ratų

parašė , 2014-12-19 20:36

Reikalai ant Ratų Nuo ekonominio 2008 smukimo, būsto savininkų įrašo numeris prekiavo jų per brangiu, aukštyn kojomis, pritvirtinkite pastatytus namus prie skonio paprasto gyvenimo autofurgone… taip, aš pasakiau autofurgoną. Dabar laukite minutė, nepasukite puslapio tik dar, tai yra kaip tik tuo laiku, kai jis pradeda pasidaryti įdomus ir pelningas… Tas ankstesnis būsto savininkas ima tai, ką palieka nuo jų mažiau negu žvaigždžių (jei bet kas) likęs teisingumas, ir daug kartų gali mokėti grynais už valstybę meno, malonumas, užpildytas namo be užmokesčių. Pora, kad su daug nuompinigių mažiau kaip 500,00$ per mėnesį, jokia žolė, kad šienautumėte ir jūs turite vieną laimingą stovyklautoją… gerai ne iš tikrųjų ‘stovyklautojas’ dažniau negu ne, dvigubas platus su nuolatine plytų grindjuoste! Įsivaizduokite parką užpildytą šitų gražių vienetų, faktiškai palaikymas laisvas su $1,5 milijonų etikete su kaina, ir viršuje
. dabar aš turiu jūsų dėmesį?

Prieš daug metų, aš kalbėjau su vienu iš mano didmeninio AE’s apie mūsų pajamų srovių įvairinimą kadangi multišeimos rinka buvo maxing lauke. Jis paminėjo kelias programas, kurios buvo pasiekiamos autofurgono bendruomenės rinkai ir Sanford atvaizdams, ir Sūnus praėjo mano protą. Gerai, aš turbūt kikenau truputį todėl, kad kitas daiktas iš jo burnos buvo, ‘ne rimtai’. Kadangi jis tęsė paaiškinti, kiek jis uždarė ir kokie ‘grynųjų pinigų karvės’ jie iš tikrųjų yra, aš buvau visos ausys.

Autofurgono bendruomenės pasiūlo apgaulingai pelningas pajamų sroves, ne tiktai tiems brokeriams, kurie supranta jų keistybes operacijoje, bet kas mato už dažnai neteisingai aiškintos turto tipo viešosios nuomonės savarankiškai. Autofurgono bendruomenėms dažnai teikia pirmenybę daugelis gyventojų per vienintelę alternatyvą, daugiabutį namą. Autofurgonas suteikia jiems nepriklausomybę, kelią, jardą ir svarbiausiai, prasmė pasididžiavimo nuosavybės, kurią kiekvienas niekada neturi buto komplekse. Tas tas pats nuosavybės pasididžiavimas yra abiem pusėms naudingas parko savininkui, kuris nori palaikyti tam tikrą lygmenį kokybės jo turtui. Kai nuomininkai valdo savo vienetus, jie paprastai laiko juos geros būklės ir panašiai parką, kuriame jie nomuoja erdvę.

Dabar, kad būčiau aiškus, aš nekalbu apie autofurgono parkus, kuriuos jūs pamatėte televizijoje su senais apsipirkimo vežimais, šiukšlinančiais žvyruotus kelius, apsupančius kelią jų puikiam rinkiniui 1952 ir vyresnių vienų plačių priekabų, papuoštų tiktai puikiausiais ‘pakabo’ palydovinės televizijos paslaugos čiuptuvėliais.

Tolimas nuo to… today’s’ kokybiškos autofurgono parko bendruomenės yra apsuptas medis, užpildytas malonumas ir konkurentas kai kurios iš geriausių HOA ypatybių ten. Namai yra profesionaliai papuošti, ir tradicija suprojektuota. Bendruomenės yra saugumas gated, profesionaliai valdytas ir gražiai sutvarkytas. Jie siūlo klubo pastatus, gimnastiką, baseinus, ir net vyresniojo viešbučio patarnautojo paslauga tiktai stato automobilį. Jie reklamuoja etiketes su kaina žymiai daugiau 1.5 mm daugumos bankų minimumo, kai kurios didesnės bendruomenės yra net 10.000.000,00$ ir virš diapazono. Geriausiai visų, su einamąja ekonomikos valstybe, didžioji dalis yra maksimaliame užvaldyme su eile, kuri priverčia daugumą skolintojų iš tikrųjų sėdėti viršuje ir atkreipti dėmesio.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push ({});

Raktas šitų ypatybių finansavimo yra pinigų cirkuliacijos struktūra. Kadangi kai kurios bendruomenės ima dideliuose grynuosiuose piniguose, gali būti sudėtinga dokumentuoti DSCR. Kai jūs pasiekiate virš $2 milijonų žymės, dauguma ypatybių rodo pinigų cirkuliaciją ir yra gerai dokumentuotos, bet kai tai yra po tuo kiekiu, tai gali tapti trupučiu iššūkio. Aš suradau, kad būti prijungtas su nekilnojamojo turto pardavimo agentais jūsų rajone, kurios specializuojasi šiame turto tipe yra fondas į pasisekimą. Aš turiu vieną nekilnojamojo turto pardavimo agentą ypač, kad aš dirbau su tiek ilgai, kad jis beveik iš anksto vertina turtą savarankiškai. Jei jis gauna paklausimą nupirkti vieną iš jo įrašytų į sąrašą parkų, jis eina klientas per 4 ar 5 pagrindinių klausimų seriją, jei atsakymai nesudeda, jis yra padarytas.

Kas daro geram numatomam sandoriui?

Kad prasidėtų nuo, parkas yra viena ar dviguba plati bendruomenė? Gali būti susimaišymo abiejų ar dominavimo vieno ar kito. Bankai teikia pirmenybę doublewides visą dieną, bet yra kintamų šaltinių tiems parkams, kurie turi didelę pinigų cirkuliaciją, bet yra paslėpti vienose plačiose priekabose.

Antra, yra jūsų paskolos dydžio daugiau kaip 1.5 mm? Yra mažiau kaip saujelė mažų balanso skolintojų, kurie linksmins mažesnius parkus, tokiu būdu bus geriausia neinvestuoti rinkodaros dolerių į rinkos galą. Skolintojų dauguma turi 1-2mm minimumą ant autofurgono bendruomenių.

Parkas, valdytas prieš nuomininką, valdytas… Tai yra du galąstas kardas todėl, kad abu turto tipai daro didelei pinigų cirkuliacijai, bet 99 % laiko, tradicinis produktas nepritaikys tik labai mažas vienetų parkui priklausančių procentinis dydis. Jie nori bendruomenės savininko, susitelkė ‘ties minkšto įkloto’ pajamomis, nepalaikančiomis senėjimą namo, kuris reikalingas darbo.

Fotografijos yra labai svarbios ilgaamžiškumui paketo ant draudiko pliurzos krūvos. Įsitikinkite, kad parkas yra nufotografuotas jo geriausioje šviesoje. Jūs nupirktumėte tai? Tai yra tuo, kas aš visada klausiu manęs paties, kai aš siunčiu bet kokio turto tipo fotografijose. Jei atsakymas yra ne, turėkite klientą siųsti geresnėse fotografijose.

Galiausiai, vieta, vieta, vieta! Jei turtas yra esantis išoriniame Slombovia, galimybės yra bankas, nesidomės, bet kredito sąjunga gali būti. Visada tikrinkite gimstamumo rajono tankumą ir vairuotojus anksčiau siuntimo pakete. Aš noriu, kad mano draudikai norėtų, kad jų motina pajudėtų ten…, tai yra kokybė, kurios jie ieško.

Su praėjusiais ketveriais metais rearview, atėjo laikas išsiveržti į priekį su optimizmu ir tirti naujas galimybes padidintoms pajamoms ir gyvybingam uždarymui. Autofurgono bendruomenės yra kitas didelis alternatyvus apgyvendinimo pasirinkimas ir siūlo naują sieną jūsų verslui.

Anita Huedepoh lLiberty Finansavimas 615.417.4710

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *