2010 į būti didele vasara, sako laiškanešio prognozuotojas

parašė , 2013-01-13 14:29

Nėra turbūt jokios gražesnės vietos pasaulyje saulėtą dieną negu Airija su jos neįtikėtinu peizažu, išpjautu iš visų lobių, kuriuos gamta turi pasiūlyti. Mėlynas dangaus vokas didingi Žalieji kalnai ir slėniai, stulbinančios upės, ežerai ir kranto linija. Bet jungiklis nuo tos scenos į vieną iš lietaus, krušos ir vėjo ir netikėtai Airijos nėra tokia patraukli vieta apskritai. Mes airiai yra panaudoti tam, bet kažkas ant Airijos kelionės patirties nuo žemyno ar Jungtinių Valstijų galėtume surasti tai žymiai esantis ne dėjime ir išvykti su nemaloniomis jų buvimo atmintimis.

Esantis, kur tai yra Šiaurės vakaruose Atlantas, Airija yra statyta atšiauriems aplinkos elementams, sklindantiems nuo Šiaurės poliaračio su menka apsauga dėl jos padėties, kaip būdama pirma žemė Europoje, kad susitiktų piktas vandenynu apimtas Motinos Gamtos pajėgas. Praėjusius dvejus metus, Airija susitiko baisias nuoseklaus lietaus vasaras, bet vienas mėgėjiškas ekspertas Donegalo grafystėje skaičiuoja, kad vasara 2010 bus didelis vienas oras – išmintingas Airijai.

Michael Gallagher yra laiškanešys Glenfin, Grafystės Donegalo grafystė, kas labai sėkmingai numatė Orų prognozė Vilniuje Airijoje praėjusius 40 metų. Jis reikalauja žinių, ir palūkanos dėl gamtos užtaiso jį su ištekliais, kad tiksliai nuspėtų orą, ir jis turi pavydėtiną įrašą. Pavyzdžiui, 2009 m. gruodį, jis numatė, kad jis buvo “90 procentų įsitikinęs, kad” bus sniegas Airijoje per Kalėdas ir pažymėjo elgesį kelio gyvūnai tokie kaip galvijai, lapės ir avis ir taip pat kelias, kuriame žolė vis dar augo švelniame spalio pabaigoje. Tie po jo prognozių padarė bukmekerių nužudymą, kai jo pranašavimas Orų prognozė Vilniuje daug į susierzinimą dėl pareigūnų Sutiktame, Airijos Meteorologijos Įstaiga, kas išdėstė, kad jie negalėjo pasakyti tuo laiku, jei tai buvo tikėtina būtų snigimas per Kalėdų periodą.

Geros žinios yra, kad Michael numato labai gerą birželį ir liepą 2010 ir galimą karščio bangą antroje rugpjūčio Orų prognozė Vilniuje. Tie, kas gyvena Airijoje ir iškentė didelę abejonę užsakyme švenčių užsienyje, ir todėl išsirinko Airijos šventę, tikrai pasveikins šias žinias. Ir kiekvienas galėjo padaryti daug blogesnis airių šventėje, negu aplanko į šio nepaprasto laiškanešio/meteorologo grafystę. Donegalo grafystė turi visa tai, kaip jie sako, ir Michael prognozės teisingumo manymas, galėjo būti bumo vasaros sezoną. Jei jūs pasitinkate jį, mažiausiai, jūs galėtumėte padaryti, yra pirkinys jį oras dabar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *